sudaa mule syg u gile2 :)

yeh , memang tak dapt di nafikan :) aku dah sayang muszaimey sangat2 :) rase happy and tenang bile couple dengan die .. and kepade syg aku , seronok dapat tido dengan awak tau :) happy sangat :P awak selalu teman sye kan ... dengar lagu dengan saye smue :) happy + seronok gile :P yeyeyyy ! rase cam tak nak "curang" dengan awak lah syg :) sebab saye SAYANG AWAK ! and i tak nak u jadi cam ex2 yg agak tak brape syg i tuu :P  ( sape terase ? kau lah kott ) ... :P ade lah 2 3 orang yg agak bajet + "gempak" . .  macam ramai sangat jee "back up" die tuu .. :) ramai pmpuan boley lah cite kan :) 

nk ujan dah .. mau offline bye .