f***

babi , babi , asl azeem cri aku balik , err ,. die msg aku tadi ajak pegi tgk wayang ,
bapak ah sengal , aku da malas nak layan die , pegi la dengan " MAKWE2" kesayangan die tu dulu , time couple dlu kemain lagy nak curg blakang aku , nahh padan muke kau , skrg aku smbong dengan kau kan ? :) kesa pulak  aku dengan kau sekarang , 
eh2 , azeem yang saye maksud kan ni  MUHD HAZIM , die duk mersing okay :) 
azeem , kau kan sllu bce blog aku ( selalu ke ? ) haha , so aku harap kau terase la kan , 
tak payah cari aku balik doe , aku malas nak hadap muke kau lagi , 
kau ingt kite gaduh pasl betine yang inbox kau ajak scandel bagai ? 
FUCK AHH, pegi arh kat die , kau pun same gatal ,
cibai -,- 
time couple dulu , aku yang paling banyak sabar dengan perangai kau kan ? 
kau tinggl kan aku sorg2 dekat wayang and kau bla macam tu je , time tu kau ade kesa kan aku ? 
aku kene kacaw dengan jantan lain bru kau datang balik kat aku kan ? 
sumpah ah pmpuan mane yang tak terase hati kalau ade bf camtu ? 
tapi aku bodoh , kau merajuk and tinggal kan aku sorg2 kat bnde , aku turun cari , kejar kau ,.. kan ?
muke kau bajet nak makwe set AA je kan ? wohoo , aku da malas la nak layan perangai kau ,
now aku da tinggal kan kau , terhegeh2 cari aku ,
KAU TAK MALU KE ? :) opsss muke kau mane tawu malu kan ,.

ENTRY NI AKU SOUND DIRECT SIAP ADE NAME KAU LAGI , JANGAN BT BODOH LA , AKU TAWU KAU TERASE :) GO DIE , KESAH PULAK AKU ? 


bye

No comments:

Post a Comment