new hair :)

hello beb! cakkk ! hehehe , okay aku tak tawu kenape harini aku suke sgt :) btw ermm just nak cakp , congrate kepade follower yang ke 700 :) ameer fitry , yeahh congrate2 :) tak sangke kan follower meningkat cepat :) alhamdulillah ,.dear , yeahh a few day ago , aku dengan cousin aku yang gile sorg ni , *opss hahaha , die yang gunting kan rambut aku , zzzz , haha aku malas nak pegi kedai la kan :) takpe2 , hasil nye memuaskan hati aku , sebb ikut citarase yang aku nak :) thx czen yg gemok tu :D heheh , kay , tgk ni :)



okay tak ? hehe okay aku tawu tak cantik :) tapi bagi aku , okay lah , huhu , kay aku takde mood nak update panjang berjela , :) muahh! thx sape yang slme ni rajin follow zety since last year zety buat blog ni :) alhamdulillah , hope boley capai sampai 1k okay! hee muahh!

                       ~AIZAT I LOVE YOU MUCH B , IM HAPPY BE WITH U MUAH!~

No comments:

Post a Comment