haihh besar da kan aku :')

hmm okay da nak smbung bljr , lepas ni asyik kene blajr je , aku malas la sbnr nye :'/ still tak semangat lagi nak blajar , please aku belom puas lagi nak enjoy, hmm ,. tadi fmily aku da ckp da , lepas habis belajar je kawin :'/ ape ni , kenape awal sangat , aku rase mcm tak ready lagi dengan semua , hmm tapi kalau da jdoh aku smpai awal aku tak bole buat apelahh , aku dengar je ckp dorang :'/ okay la takdir kan :'/ 2 tahun bljr , lepas tu da nak jadi isteri orang haduyy aku rase pelik sangat , aku mcm da takde semangat je nak blajar :'/ fahmi , kawin dengan aku kay ? hehe apelah aku ni , hati kau mule syg dekat fahmi , aku taknak berjauhan dri die :'/ mcm mane dengan A ? entah , cerita yg takkan ade penghujungnya , aku mula and cuba lepaskan die klo tu memang terpakse , aku mintak maaf , skrg aku kene pkir , aku da kene buat haluan aku sendiri , mcm family aku ckp , aku da tak bole terlalu ikut kawan , aku da besar , aku kene pikir pasal hidup aku , aku kene jadi dewasa , aku kene pikir matang , aku kene pikir kedepan and jangan pndg blakang lagi :'/ kenape cepat sangat aku besar , mum , dad , kenape cepat sgt anak korg ni besar , rase mcm tak puas lagi nak hidup mcm budak2 , nak main kejar2 mcm dulu , nak bermanje2 , lepasni takkan dpt smue tu kan ? :'/ kalau da takdir aku kne jadi seorang isteri dlm mse yg mude , aku terime :'/ 

umo pun da 18 , 2 thun lgi 20 ? humm , skrg ni nak pikir pasal pelajaran , aku kene blajar pndai2 , lepas tu habis blajar , amik sijil , da kene pkir psl rumah tangge ya allah aku tak ready dengan semua ni :'/ aku hormat keputusan dorg , dorg nak yang terbaik untuk aku , insyallah 2 tahun ni aku belajar sungguh2 , smpai aku berjaya , aku jnji :') , aku mintak maaf kawan , skrang ni kite akan berpisah , masing2 akan buat hal masing2 , kite da tk bole mcm dulu , da takde gossip2 , da takde lepak2 , da takde gurau2 main lari2 kat skola :'/ aku rindu smuenye , betol la kau cakap , kite ni da tak bole jadi budak2 mcm dulu :'D aku rindu tau nak main baling2 roket , main basikal same2 haha :'D mcm dulu kecik2 , haihh satu hari nnti kite akan jumpe lagi jugak kan :'D kite da kawan 17 tahun , dri kite darjah satu , . fahmi , :'D syg welcome to my heart , insyallah kite akn kekal dengan semuanya sayang , janji tau , jangan tinggalkan aku :'D mcm mane kau jage aku slame ni , aku akan jage hati kau selagi aku mmpu syg , aku jnji , aku jage hati kau baik2 , aku akan selalu buat kau hppy , da jangan sedih2 , now aku ade kau , dan kau ade aku <3 bye


No comments:

Post a Comment